Jan Eskildsen, Bassist

 

 

Bluegrass Boulevard

Mortens Trio

Aksel & the Hooligans

Cody McNeil

Trio LaChris

Honorar, scene m.v.

Historie

 

 

Trio LaChris

 


 

Trio LaChris spiller til fester på samme måde som de fleste af mine andre bands.

 

På grund af Christophers overvældende succes med BliGlad må vi nok se i øjnene, at det bliver meget svært at lave en aftale med Trio LaChris indtil videre.

 

 

Musikken spænder over et velegnet fest-repertoire med numre fra bl.a. Creedence, Kim Larsen, Eric Clapton, og også nogle nyere hits som f.eks. fra REM og Alanis Morrisette.

 

Trio LaChris består af:

- Christopher McLaughlin, sang og guitar

- Anders Klode, trommer og sang

- Jan Eskildsen, bas og sang

 

(Klik på billedet for bedre opløsning)

 

 

Som navnet antyder, så er Christopher omdrejningspunktet i trioen. Og han har virkelig noget at byde på!

 

Trods sine kun 23 år synger Christopher, som om han har 30 års erfaring.

 

Og ud over den gode sangstemme tilføjer han også en masse ungdommelig energi og gå-på-mod til Trio LaChris, hvor rutinen og erfaringen - i al beskedenhed - kommer fra Anders og Jan, som har været ”samspilsramte” i 35 år.

 

Min gamle ven, trommeslager Anders Klode, er min følgesvend siden 1970. Han har erfaring fra utallige sammenhænge. Han slår også sine folder (og tønder) i Bayous, Mortens Trio og Van the Man Band. Af og til spiller han med Mac P'sens, og med Jane & Shane (kendt fra Niels Hausgaard) m.fl.

 

 

Christopher er min stedsøn. Siden han var 12 år har han medvirket i Mortens Trio hver sommer, når vi har kombineret familieferie og jobs på Tunø.

 

Opvæksten i et musikerhjem har givet ham et stort kendskab til "min" musik, så han er i stand til at spille og synge kendte sange fra et halvt århundrede.

I efteråret 2001 deltog Christopher som sanger i "Stjerne for en aften" på DR1 - i samme indledende runde som James Sampson.
Christopher var dengang chanceløs, men det gav ham lejlighed til "at fyre den af" med "Hvor er tiden der ta'r os" (af Inside the Whale).

 

Han bruger al sin tid på musik. Efter folkeskolen er det blevet til et år på musiklinien på Andebølle Ungdomshøjskole og to år fordelt på Århus Music Academy, Frontsession i Århus og Music Daily i Randers.

 

Musikskolerne har givet en del scenerutine. Bl.a. har han været på 5 dages turné i Warszawa!

 

Han har spillet på flere af Århus’ og Københavns store spillesteder med hans ”eget” band BliGlad, der spiller reggae med danske tekster – meget originalt og yderst prof. - ude med CD og musikvideoer. I sommeren 2006 har BliGlad dagligt hærget på P3 sammen med Ufo Yepha og Natascha med en nyindspilning af Ufo Yephas ”Hængekøjen” – som de også spillede i P3 Guld på DR/TV. I november 2006 ”Ugens Uundgåelige” på P3 med ”Dans for Satan”. Og CD’en ”Kærlighed til folket” har været på 2. pladsen på salgshitlisten.

- Han spiller også i Mafijah, som i 2005 har deltaget i det danske rockmesterskab LiveContest med et hæderfuldt resultat som ”publikums vinder” på Musikcafeen i Århus.

 

 

- - - - -

 

Christopher og jeg spiller også rock og pop som duo til café-hygge m.v.